U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 2.avgusta 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o situaciji s korona virusom u Srbiji, optužnici protiv klana Veljka Belivuka, a bave se i Olimpijskim igrama u Tokiju i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC – U tekstu:“Veljina grupa imala razradjen plan mučenja i ubijanja“ o optužnici protiv klana Veljka Belivuka. U tekstu:“Simptomi kovida različiti kod žena i muškaraca“ o novim istraživanjima vezanim za korona virus.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu:“Deca po vakcinu u Domove zdravlja“ o situaciji s korona virusom u Srbiji.U tekstu: „Penzionerima u februaru po 20.000 dinara“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS – U tekstu: „Stefanović bez podrške u SNS-u i zbog Belivuka“ o položaju ministra odbrane Nebojše Stefanovića u Srpskoj naprednoj stranci. U tekstu:“Vučić će svojim prisustvom aminovati „dogovoreno“, o učešću predsednika Srbije i SNS na sastanku Radne grupe za medjustranački dijalog, bez prisustva stranaca.

POLITIKA – U tekstu:“Delta soj se pobedjuje tek sa 83 odsto imunog stanovništva“ o situaciji s korona virusom.U tekstu:“Španovićeva odletela u finale“ o nastupu Ivane Španović na Olimpijskim igrama u Tokiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.