U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 22. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o pandemiji korona virusa, početku izgradnje metroa u Beogradu i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – O najavi ministra finansija Siniše Malog da počinje izgradnja metroa u Beogradu „Mali: Sve je spremno, počinjemo“. List navodi da se širi istraga protiv bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović „Dijana prikrila još 10 likvidacija“.

BLIC – „Koji korona testovi važe za kovid propusnice i pasoše“, o testovima na korona virus. „Trpeza za slave i post skuplja i do 30 odsto“, o poskupljenju ribe i povrća.

VEČERNJE NOVOSTI – „Od danas metro nije samo san“,o početku izgradnje beogradskog metroa. „Pomoć roditeljima da bude više dece“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS – „Ne smemo dozvoliti da nas pobede fašisti „, o situaciji u društvu, intrevju bivšeg tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčević. „Nemoguće predvideti kako će biti za Novu godinu“, epidemiolog Predrag Kon o situaciji sa epidemijom korona virusa.

INFORMER – „Merima je pre tri meseca bila zdrava i pevala je kao andjeo“, o smrti pevačice narodne muzike Merime Njegomir.

KURIR – List piše spisku srpskih državljana koje potražuje Interpol u tekstu „Interpol“. O smrti pevačice Merime Njegomir „Odlazak generacije 1953.“.

NOVA – „Pet koraka do uspešne vakcinacije neodlučnih“, o promeni strategije imunizacije protiv kovida. „Brat ministarke Darije Kisić od Lončara dobio milionski posao“ o poslu, u kome, po saznanjim tog lista, učestvuje i firma Bojana Kisića.

POLITIKA – „Srpska lista opet matirala Kurtija“, o dešavanjima na Kosovu. „Obrazovani sve češće traže posao u Evropi“, o tome da je prošle godine 40.000 gradjana Srbije dobilo boravišnu dozvolu u nekoj od evropskih država.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o protestima protiv mera zbog epidemije korona virusa „Pobuna antivaksera u Evropi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar