Naslovne strane za ponedeljak, 25. januar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 25. januar 2021. godine, najviše piše o pojavi novog soja korona virusa u Srbiji, detaljima istrage u slučaju „Aleksić“, daljem toku imunizacije, drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC – „Da li ćemo sa ruskom i kineskom vakcinom moći u EU?“, o procesu registracije medicinskih sredstava u državama članicama. „Manje para za deo majki na porodiljskom“, navodi da će naknade za porodilje zaposlene u firmama koje su odložile plaćanje poreza i doprinosa biti umanjene.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mutant iz Britanije napada i omladinu“, o novom soju virusa koji se brže prenosi, prvi put u Srbiji registrovanom juče. „Za Mila SPC genocidna“, povodom govora koji je održao reizabrani lider crnogorskog DPS-a Milo Djukanović.

DANAS – „Prva evropska žrtva korone bila u Srbiji“, tvrdi epidemiolog Radovanović na osnovu nalaza Instituta za sudsku medicinu. „Mirno spavaj, Miro, medju zvezdama“, povodom smrti glumice Mire Furlan. Povodom demonstracija podrške Navaljnom u Rusiji u „Vlasti krive TikTok i SAD zbog marša na Kremlj“.

POLITIKA – Specijalno izdanje povodom 117. rodjendana lista. Intervjui sa virusologom Anom Bankom, glumcem Petrom Božovićem, profesorom Aleksandrom Alekom Kavčićem…

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.