U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 27. januar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 27. januar, najviše pišu o predstojećim izborima u Srbiji, o dogadjajima u Crnoj Gori posle usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, o širenju koronavirusa koji je širom sveta registrovan kod dva miliona ljudi, kao i o pogibiji košarkaša Kobija Brajanta.

ALO – Pod naslovom „Srpska zastava državni neprijatelj“ list navodi da predsednik Crne Gore Milo Djukanović uvodi u tu državu vanredno stanje.

BLIC – Vlast na izbore ipak ide u dve kolone: „SNS i SPS neće na jednu listu?“, „I Šapić rešio da izadje sam“. Kursevi za brucoše uveliko krenuli „Pripreme prijemnih ispita za fakultete koštaju i do 500 evra“.

VEČERNJE NOVOSTI – List ocenjuje da u Crnoj Gori „revolucija trobojka drma vlast Djukanovića“. O širenju koronavirusa list piše o tome da su kineski turisti stigli i u BIH, a student iz Budve koji pohadja univerzitet u kineskom gradu Vuhanu koji je epicentar epidemije rekao je: „Nema straha, ali ipak bih kući“.

DANAS – Lider Dveri Boško Obradović o sukobu sa Dragoljubom Mićunovićem i bojkotu kaže: „Problem su ljudi koji kadriraju pola veka“. List prenosi „neizgovoreno obraćanje“ profesora Čedomira Čupića na protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu prošle subote: „Na izbore izlaze neznalice i kalkulanti“. Uzbunjivaču iz „Krušika“ produžena suspenzija – „Obradović: Moja diploma je regularna“.

INFORMER – List navodi da stručnjaci upozoravaju da će „korona virus  zaraziti ceo svet“.

KURIR – Pod naslovom „Karadjordjevići nas koštaju 274 miliona“ list donosi podatke o tome koliko gradjane „koštaju“ princ Aleksandar i princeza Katarina Karadjordjević.

POLITIKA – Objavljuje istraživanje o maloletničkom kriminalu: „U zatvoru dočekuju 18. rodjendan“. Ministar prosvete Mladen Šarčeviću u intervjuu najavljuje: „informatika od prvog, programiranje od trećeg razreda“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše „Poginuo Brajant i njegovova ćerka Djijana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar