U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 29. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ekološkim protrestima u Srbiji, novom soju korona virusa a bave se i drugim temama.

ALO – Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić ocenjuje za list „Korona virus je iz laboratorije“.

BLIC – „Opasni soj omikron preti i Srbiji“, o novom soju korona virusa. „Novi soj dokaz je da će virus opstati i stalno se vraćati“, o stavu epidemiologa Predraga Kona o novom soju korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Blokada puteva udar na slobodu „, o protestima ekoloških aktivista i opozicije. „Ostao veran idealima „, o smrti počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

DANAS – „Država na bunt naroda odgovorila represijom“, o sukobima na protestima ekoloških aktivista.“Vučić zahteva još uvedljiviju pobedu na izborima“, o dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci.

INFORMER – Otac tenisera Novaka Djokovića, Srdjan navodi da „Novak zbog vakcine neće ići u Australiju“. List prenosi navode inspektora Aleksandra Ljubičića „Video sam Dijanu u službenom džipu sa Veljinim mafijašem“.

NOVA – „Malj u glavu Srbije koja se buni“, o sukobima na protestima ekološkoih aktvista. „Polcajci u subotu da otvore bolovanje“, o stavu Savo Manojlovića iz organizacije „Kreni promeni“ uoči novih protesta ekoloških aktivista.

POLITIKA – „29. novembar je bio praznik nad praznicima „, o tome kako se u Jugoslaviji slavio Dan Republike. „Mrkin odlazak pre roka“, o smrti počasnog predsedniak Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

SRPSKI TELEGRAF – List ocenjuje da „Niko ne sme da blokira autoput i maltretira milione ljudi“. U tekstu „Na veštačenju 200 telefona“, list prenosi navodne detalje iz istrage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar