Naslovne strane za ponedeljak, 30. novembar 2020. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 30. novembar 2020. najviše piše o razvoju epidemije COVID-19 u Srbiji, diplomatskim odnosima Beograda i Podgorice, drugim ekonomskim i društvenim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nedelja crnja od crnog petka“, usled novog dana sa preko 6.000 novih kovid-pacijenata i rekordnog broja preminulih. „Korona ubila Mišu iz Čorbe“, povodom smrti basiste rok benda Riblja čorba.

BLIC – „POKS i DSS zajedno na buduće izbore“, o potencijalnom nastanku nove političke koalicije. Specijalno izdanje donosi i tradicionalnu listu „Najmoćniji stranci u Srbiji“.

ALO – „Milov poslednji udar na Srbe“, o odnosima Beograda i Podgorice.

DANAS – Predsednik SSP-a opovrgava novinarske navode da njegov brat poseduje desetine nekretnina u Beogradu u „Djilas: priča o navodnoj imovini potekla iz BIA“. Razgovor sa poslanikom Ujedinjene doline Šaipom Kamberijem: „Srbiji je potrebna nova opozicija“.

INFORMER – List piše da je „Preko vikenda 13.220 zaraženih i 126 mrtvih“ usled infekcije korona virusa.

KURIR – O smrti basiste rok benda Riblja čorba Miše Aleksića – „Bora Čorba: Dogovorili smo se da umiremo zajedno na bini, a ti si požurio“.

POLITIKA – „Srbija pruža ruku pomirenja Crnoj Gori“, nakon odluke da se povuče odluka o recipročnom povlačenju ambasadora. „Molbe Trampu da pomiluje Asanža“- o nastavku sudjenja osnivaču sajta Vikiliks.

SRPSKI TELEGRAF – „Policija prisluškivala čelnike BIA“, piše list. O današnjoj sednici Kriznog štaba „Pet novih mera o kojim će raspravljati Krizni štab“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.