U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 4. oktobar 2021.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o aferi „Jovanjica“, leku protiv korona virusa a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

ALO – Novi simptomi kovida-19 „Korona liči na stomačni grip“. O ubistvu tročlane porodice Djokić „Porodicu prepoznali po nakitu“.

BLIC – „Djokići oteti i ubijeni za sat i po“, o ubistvu tročlane porodoce iz Aleksinca. „Sramota: Zločinac skuplja potpise za ubicu Djindjića“, o peticiji za oslobadjanje Zvezdana Jovanovića, osudjenog za ubistvo premijera Zorana Djindjića.

VEČERNJE NOVOSTI – „Stiže lek koji štiti od korone „, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Podmeću mi da branim Koluviju“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o aferi „Jovanjica“.

DANAS – „Vučić brani vlasnika plantaže marihuane“ o aferi Jovanjica. „Kako opozicija da ponovi izborni uspeh Koštunice i Nikolića“, o predstojećim izborima.

INFORMER – „Koluvija: Hoću na poligraf“, o intervjuu prvooptuženog u slučaju „Jovanjica“ Predraga Koluvije. O ubistvu porodice Djokić „Ubijeni zbog 100.000 evra u rezervnom točku?“

KURIR – Nastradale dve devojčice u Obrenovcu dok su se kupale u kupatilu „Srce da pukne! Našli su ih zagrljene i mrtve“. O dešavanjima na Kosovu „Priština se naoružava u Hrvatskoj“.

SRPSKI TELEGRAF – Vakcina spasava život „Za 41 dan nije umro nijedan revakcinisani“. „Mafijaši ubili i zaplili porodicu Djokić zbog duga od 100.00 evra?“, o ubistvu porodice Djokić.

POLITIKA – „Zapad će izgubiti Beograd ako protežira Prištinu“, o dijalogu Beograda i Prištine. „Pregovaramo o nabavci leka protiv kovida“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.