Naslovne strane za ponedeljak 8. februar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 8. februar 2021. godine pišu o hapšenju kriminalne grupe Veljka Belivuka, o mogućnosti popuštanja mera za suzbijanje epidemije korona virusa, produženoj zabrani ulaska srpskim državljanima u Grčku i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Velju čuvale kamere od 200.000 evra“, o kući koju je zidao Veljko Belivuk, osumnjičen za ubistva i druga teška kriminalna dela. O izveštaju pojedinih medija iz okruženja o uspehu Srbije u nabavci vakcina „Austrijanci se dive Srbima“.

BLIC – Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislav Tiodorović za taj list „Popuštanje mera kada broj zaraženih padne ispod 1.000“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o istrazi posle hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka „Službenik MUP-a brisao Belivukov krvavi trag“. O premijeri filma Dara iz Jasenovca u Americi pod naslovom „Čikago ‘Daru’ dočekao u suzama“.

DANAS – O tvrdnjama ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je zaplenjeni snajper bio namenjen predsedniku Aleksandru Vučiću, i reakcijama opozicije i advokata, pod naslovom „Nadležni znaju, ali ćute“.

INFORMER – „Velja Nevolja i klan spremali novi 12. mart“, o tome da je nadjen snajper koji je pripadao grupi Veljka Belivuka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić „Znam ko je bio meta“.

KURIR – Pod naslovom „Rat u podzemlju“, o tome da preostali deo mafije kreće u rat za tržište droge koje je držala grupa Veljka Belivuka. Državni sekretar u ministarstvu zdravlja Mirsad Djerlek „Srbija grabi ka kolektivnom imunitetu“.

OBJEKTIV – „Veljina polja smrti“, o traganju policije za dokazima i telima žrtava grupe Veljka Belivuka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić „Nema zaštićenih“.

POLITIKA – „Skoplje uskoro dobija Srpski kulturni centar“, piše list. „Grčka produžila zabranu ulaska i putnicima iz Srbije do 22. februara“, o odluci grčkih vlasti u nastojanju da spreče širenje epidemije korona virusa u toj zemlji.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajni transkripti prisluškivanja Velje Nevolje“, o tome da je BIA postavila uredjaje u kola mafije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.