Naslovne strane za sredu, 10. mart 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. mart, pišu o hapšenju zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića zbog trgovine uticajem, o epidemiji korona virusa i o imunizaciji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tražio da Velji vrate automobil“, o bivšem čelniku SBPOK Papiću. „Vakcinacija bez prijave“, o otvaranju punktova za masovnu vakcinaciju Srbiji.

ALO – „Uhapšen funkcioner koji je vozio ‘ferari’ od 400.000 evra“ o hapšenju bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića. Upozorenje lekara: „Bolnice su pune, sve je više zaražene dece“.

BLIC – „Uhapšen bivši zamenik načelnika SBPOK-a“ Goran Papić zbog trgovine uticajem. „Sve o trećem talasu korone“, o epidemiji korona virusa.

DANAS – „Plišana revolucija je bila vreme nade“, list piše o tridesetogodišnjici studentskog protesta u Beogradu, koji je usledio nakon tenkova na ulici 9. marta, 1991. godine. „Kako su vakcinaciju minirali prorežimski tabloidi i televizije“, o imunizaciji na korona virus u Srbiji.

INFORMER – O hapšenju bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a „Pao Papić, to je tek početak!“. O epidemiološkoj situaciji „Rat koroni, kreće vakcinacija i bez prijavljivanja!“.

KURIR – „Uhapšen“ – o hapšenju bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića zbog sumnje da je pomagao kriminalnom klanu Veljka Belivuka. U Srbiji su za 24 sata, na radu stradala trojica ljudi, piše list.

POLITIKA – „Država objavila rat antivakcinašima“, o borbi protiv lažnih informacija o vakcinama protiv korona virusa. „EU uvodi kovid pasoše“ – o putovanjima tokom pandemije.

SRPSKI TELEGRAF – Ispovest oca nestalog Strahinje Markovića „Moj sin je nestao u zgradi policije“. „Čelnici Medigrupe uskoro na saslušanju?“ – o istrazi protiv klinike iz koje su ukradeni zdravstveni podaci pacijenata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.