U trendu

Naslovne strane za sredu, 12. januar 2022. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 12. januar, pišu o požaru na kopu rudarskog basena Kolubara, o teniseru Novaku Djokoviću i o predstojećem referendumu o promeni Ustava Srbije u delu o pravosuduju.

BLIC – „Poslednji pokušaj da se Novak zaustavi“, o teniseru Novaku Djokoviću čiji je nastup na Austrelijan openu doveden u pitanje zbog izuzeća od vakcinacije. „Ohi je stigao, Zvezda kreće“, o pojačanjima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sistem EPS-a urušavaju sabotaže“, o požaru na kopu rudarskog basena Kolubara. „Novak meta i zbog štikliranog ‘ne'“, o teniseru Novaku Djokoviću čiji je nastup na Austrelijan openu neizvestan zbog uslova koje su australijske vlasti postavile za ulazak u tu zemlju.

DANAS – „Najava ‘otkaza’ Rio Tintu predizborna kampanja“, o izjavi premijerke Ane Brnabić da bi kompaniji Rio tinto mogle biti oduzete dozvole za istraživanje litijuma u Srbiji. List donosi debatu o predstojećem referendumu o promeni Ustava Srbije u delu o pravosudju.

ALO – „EPS gori a Zorana se češlja“ naslov teksta o ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović. Patrijarh Porfirije zaražen koronom „Omirkon napao i Porfirija“.

NOVA – „EPS u kolapsu, prete nove nestašice struje“, o energetskoj situaciji u Srbiji nakon požara na kopu rudarskog basena Kolubara.

INFORMER – O epidemiji korona virusa list piše pod naslovom „Čeka nas korona pakao“. „Djokoviću sad prete hapšenjem“ – o dešavanjima u Australiji.

KURIR – Pod naslovom „Sabotaža“ list piše da je havarija u „Kolubari“ namerno izazvana.

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima u Australiji „Novaka hoće da uhapse na teniskom terenu“. Vreme je za ostavku „Pobuna protiv Zorane“, list piše o ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović.

POLITIKA – „Poziv gradjanima da podrže ustavne promene za bolje sudstvo“, odluka Predsedništva Srpske napredne stranke. „Eksplozija omikrona“, o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar