Naslovne strane za sredu, 13. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. januar pišu o poplavama koje su pogodile jug i jugozapad Srbije, vakcinaciji protiv korona virusa i drugim temama.

BLIC – „Da li ćemo i kada vakcinisati decu“, o vakcinisanju dece protiv korona virusa u Srbiji. „Spaseni baka i šestoro unučadi“, o posledicama poplava na jugu Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ko ima višak antitela, ne mora da se pelcuje“, mišljenje domaćih stručanjaka o vakcinaciji protiv korona virusa. „Pola minimalca privredi i opet pomoć penzionerima“, izjava ministra finansija Siniše Malog.

DANAS – „Lekari na izmaku snaga“, lekari koji su odali počast preminulim kolegama govore o svom činu. „Stotine kuća pod vodom“, posledice nevremena na jugu i jugozapadu Srbije.

ALO – „Grigorije sprema puč“ piše ovaj list. List piše da je bivši košarkaš Dejan Bodiroga kroz Beograd vozio brzinom 174 kliometra na sat.

INFORMER – O vakcinaciji „Srbi najviše traže rusku vakcinu“. „Užas u Kruševcu“, pišu da su iz kovid bolnice ukradeni uredjaji za nadzor obolelih.

KURIR – Stručnjaci upozoravaju „Produženi kovid“ oporavak od zaraze otežavaju ostaci virusa u tankom crevu. List piše da 2.300 gradjana traži od NATO odštetu zbog bombardovanja.

POLITIKA – „Imunizacija će biti okončana do sredine juna“, izjava državnog sekretara Ministarstva zdravlja Mirsada Djerleka. „Srbija nastavlja rad na razvoju 5G mreže“, intervju ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić.

SPRSKI TELEGRAF – O ponašanju u vožnji bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge „Bodiroga maseratijem divljao brzinom 174 kilometara na sat. O vakcinaciji u tekstu „Ko se ne vakciniše neće moći da radi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.