U trendu

Naslovne strane za sredu, 13. oktobar 2021. godine

Dnevne novine u današnjim izdanjima najviše pišu o smrti trudnica koje se nisu vakcinisale protiv korona virusa, o Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu i završenom Samitu nesvrstanih.

BLIC – „Od korone umrlo 10 porodilja i trudnica“, pišelist. Istraga o ubistvu porodice Djokić „Tri vrste dokaza vode do ubica“.

VEČERNJE NOVOSTI – Korist od samita nesvrstanih u Beogradu „Odbrana Kosova, oružje i hrana za ‘treći svet'“. „‘Lazanski’ hit sajma“, o novom borbenom vozilu nazvanom po novinaru i ambasadoru Miroslavu Lazanskom.

DANAS -„Afere u tabloidima plasira lično Vučić“, o medijskim napadima vlasti na neistomišljenike. Haos na skupu o metrou u Skupštini Beograda „Čuvari čuvali javnu sednicu od javnosti“.

INFORMER – „Korona ubila još dve porodilje“, list piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji. O istrazi protiv osumnjičenog vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka „Evropol ima još dokaza o zverstvima Belivuka!“.

KURIR – List piše o navodima da je ministar bez portfelja zadužen za razvoj siromašnih opština Novica Tončev kupio vilu na Dedinju – „Odakle ti pare?!“. O Sajmu naoružanja i vojne opreme koji se održava u Beogradu pod naslovom „Naoružanje“.

POLITIKA – Otvoren sajam naoružanja u Beogradu „‘Lazanski’ – formula 1 velike ubojne moći“. O koroni „Vakcina spasava i porodilje i bebe“.

ALO – List piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji – „Kazaljka smrti se sve brže vrti!“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o preporukama za vakcinaciju protiv korona virusa „Stariji od 60 da prime treću dozu kineske“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.