Naslovne strane za sredu, 14. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 14. oktobar 2020. godine, pišu o epidemiji korona virusa, o poruci političkih predstavnika Srba na Kosovu o formiranju Zajednici srpskih opština i o drugim temama.

ALO – „Socijalistima malo tri ministarstva, hoće još fotelja“, list piše da Socijalistička partija Srbije traži da vodi i Skupštinu. Pod naslovom „Zatvaraće se škole“, o tome da je počeo treći talas korone.

BLIC – „Usporavamo virus, novi talas neće biti dramatičan“, izjava epidemiologa Predraga Kona. „Nasilnika Kontića izručuju do kraja novembra“, o hapšenju osumnjičenog za prebijanje mladića u Novom Sadu i njegovom izručenju Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Odmah ZSO ili idemo iz Vlade“, poruka političkih predstavnika Srba na Kosovu o formiranju Zajednice srpskih opština na Kosovu. „Krivokapić zove Vučića, URA uporno hoće službe“, o potezima nove parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore.

DANAS – „Od firme smo dobili svega šest maski“, list prenosi navode radnika fabrike u kojoj je zaraženo 60 odsto zaraženih korona virusom na području grada Niša. „Ne ugledajte se na političare“, apel iz udruženja Ujedinjeni protiv kovida.

INFORMER – „Putin šalje vakcine za Srbiju“, o susretu predsednika Srbije Aleksnadra Vučića i ruskog ambasador Aleksandra Bocan Harčenka. O dolasku Novaka Djokovića u Visoko“Novak u Bosni na piramidi“.

KURIR – „Mladi ginu dok se snimaju za Instagram“, o jednom od uzroka saobraćajnih nesreća. O najvećim žarištima korone u Srbiji „Mapa korone“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Trese se SNS“, o kadrovskim izmenama koje sprema predsednik te stranke i države Aleksandar Vučić. Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić „Sigurno ćemo medju prvima dobiti vakcinu“.

POLITIKA – „Kovid 19 preležalo izmedju 15 i 20 odsto gradjana Srbije“, intervju sa epidemiologom Predragom Konom. „Može li Lajčak da izvrši pritisak na Albance“, o pitanju formiranja Zajednice srpskih opština na Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.