Naslovne strane za sredu, 16. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o poseti Srbiji ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, o nabavci vakcina protiv korona virusa, dešavanjima u opoziciji i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Neutralna Srbija ključ stabilnosti na Balkanu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim u Beogradu. „Gume iz Srema za ‘porše'“, o početku izgradnje fabrike Tojo tajers u Indjiji.

ALO – List piše o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Stižu vakcine do kraja godine!“. O najavljenom uključenju američke političarke i diplomate Madlen Olbrajt u pregovore Beograda i Prištine „Olbrajtova ponovo kroji sudbinu Srbiji!“.

BLIC – „Djilas traži nove saradnike, Jeremić neće da popusti“, o odnosima unutar Udružene opozicije Srbije. „Prestalo da kuca srce Zoltana Saba“, o smrti fudbalskog stručnjaka iz TSC-a.

DANAS – „Kinezi hoće Er Srbiju, problem je reakcija EU“, saznanja tog lista o željama Pekinga da od Etihada preuzme vlasništvo u srpskom avio-prevozniku. „Počasti za Lavrova – signal za Ameriku“, o poseti Srbiji ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova.

INFORMER – „Vakcine stižu u Srbiju“, list prenosi najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o izvesnoj nabavci vakcina protiv korona virusa.

KURIR – O najavi uključenja američke političarke Madlen Olbrajt u dijalog Beograda i Prištine list piše u tekstu „Opasno“. Pod naslovom „Prijatelji“, list piše o poseti Srbiji ruskog ministra spoljnjih poslova Sergeja Lavrova.

POLITIKA – „Rusija i Srbija protiv svih koji žele sukobe u regionu“, o zaključcima sa sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, koji je u poseti Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – List sa najavom verovali ili ne, piše o mogućem popuštanju mera protiv epidemije korona virusa „Krizni štab popušta mere za vikend“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.