U trendu

Naslovne strane za sredu, 18. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 18. avgust 2021. godine, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, požaru na deponiji u Vinči i drugim temama.

ALO – List prenosi utiske Milke Damjanović, jedine državljanke Srbije koja je ostala u Avganistanu „Neizvesnost ubija“. Citira i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom odluke Tvitera da označi medije iz Srbije koji saradjuju s Vladom „Jedva čekam da budem novi Donald Tramp“.

BLIC – „Sve što moramo da znamo o trećoj dozi vakcine“, izjava direktorke Batuta Verice Jovanović. „Kraljice kreću u odbranu titule“, o početku Evropskog prvenstva u odbojci.

VEČERNJE NOVOSTI – „Jedva čekam da me isključe kao što su Trampa“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS – „O Vinči se priča samo kad gori“, o požaru na deponiji za list govori profesor Fakulteta političkih nauka Darko Nedić. „Kovid propusnice nisu kršenje Ustava“, o eventualnom uvodjenju propusnica za vakcinisane gradjane i one koji su preležali virus.

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom odluke Tvitera da označi medije koji saradjuju s Vladom Srbije „Zabranili ste Trampa, zabranite i mene“. O situaciji u Avganistanu posle povlačenja američkih i medjunarodnih trupa „Bajden poraz proglasio za veliku pobedu SAD“.

KURIR – „Otkrio tajnu“, naslov je pod kojim list prenosi izjavu predsednika Skupštine Srbije i nekadašnjeg šefa srpske diplomatije Ivice Dačića da su u Srbiji vodjeni pregovori avganistanskih vlasti i talibana. O situaciji u Avganistanu „Dvojica Srba evakuisana iz Kabula“.

POLITIKA – „Napadnut Srbin u Kosovskoj Mitrovici“, o novom napadu na Srbe na Kosovu. „Novi sudija u postupku protiv Darka Šarića“, saznanja tog lista o procesu protiv Darka Šarića.

SRPSKI TELEGRAF – Izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Užicu i Bajinoj Bašti prenosi pod naslovom „Srbija je uz svoj narod na Kosovu i u RS“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.