U trendu

Naslovne strane za sredu, 19. maj 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 19. maj najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Češkoj, situaciji sa epidemijom korona virusa, previranjima u Srpskoj naprednoj stranci, i o drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Ubica Šarca svedok protiv Zvicera“, list piše o organizovanom kriminalu i istrazi.

BLIC – List piše o epidemiološkoj situaciji u Srbiji „Manje od 100 zaraženih na dan već krajem juna“. O boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Češkoj „Zeman: Srbi, izvinite zbog NATO bombi“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti predsednika Srbije Češkoj „Bombardovanje Srbije bilo gore od zločina“. „EU frustrirana zbog Prištine“, list prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić nakon sastanka u Briselu.

DANAS – O previranjima u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) „Obradović može lako u Stefanovićev tabor“. „Obećanja o većim platama jasan znak skorašnjih izbora“, o najavi predsednika Srbije za povećanje plata u javnom sektoru.

INFORMER – Posle izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o zločinima kriminalaca, list piše da je osumnjičeni za najteža krivična dela Radoje Zvicer poručio „Nisam ljudožder, predaću se Srbiji“. O izvinjenju predsednika Češke Miloša Zemana zbog bombardovanja Srbije „Braćo Srbi, oprostite“.

KURIR – O organizovanom kriminalu list piše da je osumnjičeni za najteža krivična dela Radoje Zvicer pobegao u Južnu Ameriku „Zvicera čuvaju Keka i Tito“.

POLITIKA – List piše o boravku predsednika Srbije u Češkoj „Zeman: Izvinjavam se zbog bombardovanja 1999“. Intervju sa epidemiologom Predragom Konom „Vakcinisani će moći bezbedno na slavlja“. U tekstu „Vojska prva sprovodi obaveznu imunizaciju“ o vakcinaciji protiv korona virusa u Vojsci Srbije.

SRPSKI TELEGRAF – „Zeman: Srbijo oprosti“, o izvinjenju predsednika Češke Miloša Zemana za bombardovanje Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.