Naslovne strane za sredu, 2. decembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 2. decembar 2020. pišu o epidemiji korona virusa i pooštravanju mera za njenu prevenciju u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Za vikend katanac na kafane i radnje“, o merama za koje se očekuje da će Vlada propisati zbog korone. „Bane priznao krivicu pa dobio nanogicu“, o sporazumu sa tužilaštvom glumca Baneta Vidakovića kojim priznaje da je posedovao drogu za ličnu upotrebu

BLIC – „Pomoć države sačuvala privredu“, intervju sa ministarkom privrede Andjelkom Atanasković. „Radnim danom do 17, vikendom se zatvara većina lokala“, o pooštravanju mera u borbi protiv epidemije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Od petka katanac već u 17“, o pooštravanju mera u borbi protiv epidemije korona virusa. „Ko se ne izvini, gubi tri plate“, o etičkom kodeksu Skupštine Srbije.

DANAS – „Kovid bolnicu plaćamo 2.000 evra po kvadratu“, o ceni izgradnje novih kovid bolnica. „Zatvaranje svega što je ‘nebitno’ vikendom“, o najavljenom pooštravanju mera u borbi protiv epidemije.

INFORMER – „Bane se nagodio za drogu“, o sporazumu sa tužilaštvom glumca Baneta Vidakovića kojim priznaje da je posedovao drogu za ličnu upotrebu. List piše da stiže spas od korone: „Putinova vakcina za 14 dana počinje vakcinacija u Srbiji“.

KURIR – Pod naslovom „Za vikend se sve zatvara“, o merama za koje se očekuje da će Vlada propisati zbog korone. „Pregovaramo o proizvodnji vakcina u Srbiji“, list prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF – „FBA stiže u Srbiju, istražuje kradju glasova“, o američkim predsedničkim izborima. Istraživanje o koroni „Otkriveno, ovi simptomi dovode do smrti!“.

POLITIKA – „Samo petina gradjana želi da se vakciniše“, o raspoloženju gradjana za vakcinaciju protiv korona virusa. „Žurke se iz kafića preselile u kuće i stanove“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.