U trendu

Naslovne strane za sredu, 22. decembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o energetskoj krizi koja je nedavno pogodila Srbiju i da kriza energenata preti i Evropi, o inicijativi Otvoreni Balkan i o drugim temama.

BLIC – „100 dana do izbora, svi kriju kandidate“, istraživanje pred izbore. „Skače cena gasa, cela Evropa u panici“, o rastućim cenama energenata u Evropi.

VEČERNJE NOVOSTI – „Cena gasa najveća u istoriji“, o tržištu energenata u Evropi. „Ne pravimo ovde ‘veliku Albaniju’, već dobro za sve“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Tirani i dogovorima u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

ALO – List piše o rezultatima istraživanja javnog mnjenja o prdstojećim izborima, na koje se pozivaju opozicione partije, pod nazivom: „Djilas i Marinika žive u bajci“.

DANAS – „Ne boj se, Gorane! Brane te tvoji filmovi“, izjava glumca Rada Šerbedžija nakon kampanje predstavnika vlasti protiv reditelja Gorana Markovića zbog njegove izjave povodom stanja u zemlji da se nada da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić izbeći krvoproliće kakvo se dogodilo u Rumuniji tokom smene režima Nikolae Čaušeskua.

INFORMER – List prenosi izjavu grčkog ministra energetike Kostasa Skrekasa „Evropu će gasna kriza koštati 350 milijardi evra!“.

KURIR – „Otvoreni Balkan“ list piše o sporazumima koje su u Tirani potpisali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama.

NOVA – „Više od 50.000 ljudi čeka zdravstvene intervencije“, o sistemu zdravstvene zaštite Srbije u vreme epidemije korona virusa. „Tomašević najbliži fotelji direktora EPS“, naslov teksta o kadrovskim promenama u Elektroprivredi Srbije nakon nedavne energetske krize u Srbiji i saznanja lista da će direktor tog sistema biti sadašnji izvršni direktor u EPS-u Miroslav Tomašević.

POLITIKA – „Naša inicijativa promeniće lice Balkana“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o „Otvorenom Balkanu“. „Evropskoj uniji prete zimske restrikcije struje“, o energetskoj situaciji u Evropi.

SRPSKI TELEGRAF – O istrazi protiv bivše sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović „Dijana sakrila 5.500 prijava u fioku!“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar