Naslovne strane za sredu, 24. jun 2020. godine

Beogradski dnevni listovi izdanja za 24. jun, na naslovnim stranama pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi, predstojećem sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Vašingtonu, poplavama koje su pogodile zapadnu Srbiju i epidemiji korona virusa u Srbiji.

ALO – Centralna tema poplave – list prenosi izjave ugroženih „Kataklizma, dok sam spavala kuću mi je odnela voda“. O poseti Vučića Moskvi „Putin: Rusija poštuje Srbiju“.

BLIC – „Rusija traži da EU vodi dijalog o Kosovu“, o porukama sa sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina. „Bujice nose mostove, poplavljeno 500 kuća“, o poplavama koje su pogodile zapadnu Srbiju.

VEČERNJE NOVOSTI – „Rešenje za Kosovo uz poštovanje Beograda“, o porukama sa sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina. „Voda nosila puteve i mostove“, o poplavama koje su pogodile zapadnu Srbiju.

DANAS – „Amerika Srbiji i Kosovu nudi šansu“, kaže ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri o predstojećem sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Vašingtonu 27. juna. „U bolnicama sve više pacijenata“, o stanju epidemije korona virusa u Srbiji.

INFORMER – Srbiju ponovo pogodile poplave „Bujice ojadile zapadnu Srbiju“. Predsednik u diplomatskoj ofanzivi „Posle Putina Vučić i sa Trampom“.

KURIR – Predsednik Vučić posle sastanka u Kremlju rekao je: „Putin je mudar, dao mi je dobre savete za Kosovo“. Aktuelna tema je i ko će biti ministri „Lončar hoće još jedan mandat, Darija (Kisić Tepavčević) umesto Djordjevića?“.

POLITIKA – O moskovskom sastanku list piše pod naslovom „Putinovi saveti pred Brisel i Vašington“. O poplavama: „Zbog izlivanja reka vanredno u 13 opština“. Politika saznaje – „četiri izborne liste moraju da vrate novac iz budžeta“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi dva intervjua – sa liderom Spasa Aleksandrom Šapićem i funkcionerom SPS-a Aleksandrom Antićem: „Ko će u vlast, a ko u opoziciju“. O poplavama: „Bujica nosila kuće, ugroženo 1200 domaćinstava“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.