U trendu

Naslovne strane za sredu, 25. mart 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima za 25. mart  na naslovnim stranama pišu o korona virusu, novoj strategiji Srbije u borbi protiv njega i o drugim temama.

BLIC  –  „Svi detalji masovnog testiranja na koronu“, o novoj strategiji Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa. Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović najavljuje „Studenti će u klupe u julu i avgustu“.

ALO  –  Uz slike kreveta u hali na Beogradskom sajmu ove novine poručuju „Lezite kod kuće da ne biste ležali ovde!“

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srbiju tukli i ubijali da bi joj oteli Kosovo“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom godišnjice NATO agresije na SR Jugoslaviju. „‘Lov’ na virus u svakom sumnjivom“, o novoj strategiji Srbije u borbi protiv korona virusa.

DANAS  –  Pokrenuta peticija da predsednik Srbije reč prepusti stručnjacima „Hoće manje Vučića, a više saveta lekara“. „Nemam sliku apokalipse već preko potrebne discipline“, intervju sa poslanicom Demokratske stranke u Skupštini Srbije Gordanom Čomić.

INFORMER  –  Vodja kineskog ekspertskog tima Peng Zikijang kaže za Informer-„Srbija će pobediti koronu uz najmanju moguću cenu, ali samo ako svi budu maksimalno disciplinovani“. Počeo kontranapad na virus „10.000 ljudi mora na test“.

KURIR  –  Nove mere „Masovno testiranje“. Ministar Rasim Ljajić najavio „Isplaćivanje socijalnih davanja preko pošte“.

POLITIKA  –  „Počinju masovna testiranja na kovid 19“, o novoj strategiji Srbije u borbi protiv korona virusa. „Privredni pad neminovan, procene različite“, o uticaju korona virusa na ekonomiju.

SRPSKI TELEGRAF  –  Na Sajmu 3.000 kreveta „Ovako će izgledati život u najvećem karantinu“. List prenosi i da je funkcioner SPS Ivica Tončev otpustio 60 odsto svojih radnika, a „Vučić ga izribao pa vratio ljude na posao.“

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar