U trendu

Naslovne strane za sredu, 28. jul 2021.godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za 28. jul 2021. pišu o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Japanu, o bojkotu institucija u Bosni i Hercegovini i drugim temama.

ALO – U tekstu:“Carica Milica“ o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. U tekstu: „Padaju Veljini policajci i prljavi političari“ o akcijama države protiv klana Veljka Belivuka.

BLIC – „Carica Milica ponos Srbije“, o tekvondoistkinji Milici Mandić i zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama. „Od nas sve zavisi, biće na nivou“, trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković o revanš meču sa kazahstanskim Kairatom.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milica je zlato Srbije“, o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Više zaraženih, nema novih mera“, o epidemiloškoj situaciji u Srbiji.

DANAS – „Oproštaj od tekvondoa uz zlatnu medalju“, o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Geoks se zatvara, bez posla 1.200 radnika“, o odlasku italijanske fabrike Geoks iz Srbije.

INFORMER – U tekstu: „Cele porodice zaražene koronom“ o situaciji s korona virusom. U tekstu: „Srpkinja osvojila zlato“ o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Japanu.

KURIR – U tekstu:“Milice, zlato naše“ o tekvondoistkinji Milici Mandić. U tekstu: „Pakt“ o dešavanjima u regionu nakon što je Crna Gora usvojila Rezoluciju o Srebrenici.

POLITIKA – „Za sreću u BiH je potrebno troje“, o odluci političara iz Republike Srpske da bojkotuju institucije u Sarajevu. „Milica Mandić ponovo zlatna“, o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

SRPSKI TELEGRAF – U tekstu: „Milice kćeri, srpsko zlato“ o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju. U tekstu:“ Hitno operisan“, list piše o zdravstvenim problemima ministra grdjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića.

NOVA – U tekstu „Zlatna Milica“- o tekvondoistkinji Milici Mandić koja je osvojila olimpijsko zlato. U tekstu: „Institucije uništene a pravosudje zarobljeno“ – o devet godina vlasti Srpske napredne stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.