U trendu

Naslovne strane za sredu, 29. decembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za sredu, 29. decembar pišu o omikron soju korona virusa, o referendumu najavljenom za januar, o ekološkim protestima i o drugim temama.

BLIC – O omikron soju korona virusa: „Brojke rastu, Srbija klizi u peti talas“.

POLITIKA – Epidemiolog Predrag Kon za list: „Do kraja januara biće i 5.000 zaraženih dnevno“. O referendumu koji je najavljen za januar: „Ustav da ili Ustav ne“.

VEČERNJE NOVOSTI – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio ugovore najboljim diplomcima – „Posao za 711 medicinara“. O novoj aplikaciji u katastru: „Alarm u katastru štiti od prevara“.

ALO – „Kum i Šiptar vaskrsili u Zagrebu“, razbijena banda koja je prekopirala zemunski klan. Doček Nove godine u Beogradu – „Stan na dan 900 evra“, piše list.

DANAS – O najavi protesta ekoloških udruženja: „I pre Božića protesti protiv Rio Tinta“. O izboru školskih udžbenika: „Udžbenike će birati samo škole“.

NOVA – Vlasnik „Farmakoma MB“ Miroslav Bogićević: „Prodajem svojih 50 odsto u ‘Politici’, detalje ne znam, imam nanogicu“. O vakcinisanju protiv boginja: „Nikad manji odziv za MMR vakcinu, prete boginje“.

INFORMER – Tragična smrt biznismenke na Zlatiboru – „Policija istražuje: Ko je Jovanu oterao u smrt“. O dešavanjima u tenisu – „Novak tražio medicinsko izuzeće, ali je odbijen“.

KURIR – O trgovini „Onlaj šoping – ljudi u Srbiji preko interneta kupuju kuće, kola, grobna mesta i zmije“. Akcija#nisamprijavila „Strašno – više od 20.000 žena objavilo da su bile žrtve zlostavljača“.

SRPSKI TELEGRAF -„Kurti Srbima sprema krvavi Božić“, list piše da takve namere dolaze iz Prištine. O dešavanjima u susednoj državi: „Crnogorci, sram vas bilo. Puštaju Aidu, a za Daru iz Jasenovca ih boli uvo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar