Naslovne strane za sredu, 3. februar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 3. februar 2021. godine, pišu o imunizaciji na korona virus u Srbiji, pitanju Kosova i drugim tamama.

ALO – „Dragica bdi kraj Tominog kreveta“, bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica leče se od korona virusom. „Vladike nose i po dve maske“, o merama protiv korone u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

BLIC – „Gde, kada i kako se daje druga doza vakcine“, o imunizaciji na korona virus u Srbiji. „Dvojica advokata ranjena za 10 dana“, o oružanim napadima u kojima su ranjena dvojica advokata u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ministri i direktori na tapetu Vučića“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će „preispitati“ rad ministara kojima je nezadovoljan. „Makronove tri opcije za Kosovo“, o navodnim rešenjima predsednika Francuske Emanuela Makrona za Kosovo.

DANAS – „Javnim novcem prave ‘Vučićev Beograd'“, o projektima uredjenja Beograda. „Bujošević opet na čelu Javnog servis“, o ponovnom izboru Dragana Bujoševića za direktora Radio-televizije Srbije (RTS).

INFORMER – „Makron dovodi ‘Luj Viton’ u Srbiju“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj i obećanju predsednika Francuske Emanuela Makrona da će taj brend da otvori radnje u Srbiji. „Djilas optužuje EU i SAD da su fašisti“, piše list.

KURIR – „Dačić: Umalo da mi majka i sestra stradaju zbog prženih jaja“, izjava predsednika Nardone skupštine u Srbiji Ivice Dačića o požaru koji je juče izbio u Beogradu. „Zoran nije bio kriminalac, oca nije ni upamtio“, o ubistvu Zorana Uskokovića, sina Zorana Uskokovića Skoleta.

SRPSKI TELEGRAF – „Četiri modela BG metroa“, piše list o planu izgradnje i izgledu budućeg beogradskog metroa.

POLITIKA – „Da li je Amerika spremna da popusti Nemačkoj oko ‘Sevrenog toka 2′“, o projektu izgradnje gasovoda od Rusije do Nemačke, kojem se protive Sjedinjene Američke Države. „Srbija i Izrael u kosovskom čvoru“, o otvaranju ambasade Kosova u Jerusalimu i o tome šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao u Vašingtonu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.