U trendu

Naslovne strane za sredu, 5. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 5. januar 2022. godine pišu da će teniser Novak Djoković igrati na Australijan Openu, o novom talasu korona virusa, ali i o drugim aktuelnim temama.

ALO – „Ponovo više od 5.000 zaraženih“, o novom skoku broja obolelih od korona virusa.

BLIC – O novom talasu epidemije korona virusa „Omikron napravio redove ispred kovid ambulanti“. List piše i o mladiću iz Splita koji je nestao u Beogradu, i prenosi izjavu njegovog oca Nenada Periša „Samo da se ovo završi, Matej je smisao mog života“.

VEČERNJE NOVOSTI – O svojim saznanjima o sastavu vlade nakon izbora na proleće „U Nemanjinoj 11 ostaće najviše tri ministra“. O novom talasu korona virusa „U ambulantama i do 200 odsto više bolesnih“.

DANAS – List donosi svoja saznanja da je izvršni direktor za proizvodnju energije jedan od kandidata za direktora Elektroprivrede Srbije „Tomašević nasledjuje Grčića“. O potezima opozicije pod naslovom „U opoziciji nove kolone i nova tema – ekologija“.

INFORMER – „Novaku dozvolili da igra u Australiji“, list piše o objavi Tenisera Novaka Djokovića da će učestvovati na turniru u Australije posle odluke lekarske komisije da ga oslobodi obaveze vakcinacije.

KURIR – Pod naslovom „Upozorenje“ list prenosi ocene da će zbog omikron soja korona virusa pola Srbije biti na bolovanju.

NOVA – Izjava epidemiologa Zorana Radmilovića „Uveren sam da imamo 50.000 mrtvih od korone“. Intervju sa potpredsednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem „Svima smetamo, jer nećemo da vratimo Crnu Goru u devedesete“.

POLITIKA – List piše da je srpski teniser dobio medicinsko izuzeće „Novak Djoković igra u Melburnu“. O pandemiji i vakcinaciji protiv kovida-19 „Četvrtu dozu vakcine u Srbiji primilo 29 osoba“.

SRPSKI TELEGRAF – „Korneti će ohladiti usijane glave“, o oružju koje je od Rusije nabavljeno za Vojsku Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar