U trendu

Naslovne strane za sredu, 7. april 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 7. april, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o smrti pevača Predraga Živkovića Tozovca, o povlačenju Interpolove poternice protiv Marije Milošević, ćerke bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića i o drugim temama.

POLITIKA – „Vučić primio vakcinu protiv korona virusa“, o imunizaciji Vučića. „Odlazak Predraga Živkovića Tozovca“, piše list o smrti pevača.

DANAS – „Mora da se aktivira i SNS mašinerija“ – efekat vakcinacije predsednika Vučić da se gradjani imunizuju.

VEČERNJE NOVOSTI – „Do vakcine u svim mestima bez zakazivanja“, o procesu masovne imunizacije u Srbiji. „Njegove pesme su mirisale“, o smrti Tozovca.

ALO – „Vakcinišite se, ništa ne boli“, o vakcinaciji protiv korona virusa predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Marija neće u Srbiju, želi crnogorski pasoš“, o ćerki bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, Mariji, protiv koje je juče ukinuta Interpolova poternica.

BLIC – „Bez vakcina bi se od boginja umiralo više nego od raka“ – rekao vladika SPC Jovan o važnosti vakcinacije. „Njegove note su milovale dušu“ – o smrti Tozovca.

INFORMER – O vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji: „Rat protiv korone“. „Virus ubio i Tozovca“, o smrti popularnog pevača.

KURIR – „Srbija pobedjuje koronu za pet meseci“, list piše o toku epidemije u Srbiji. U tekstu „Tozovac“, list piše o smrti pevača Predraga Živkovića Tozovca.

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci „Vučić izbacuje 16 izdajnika iz naprednjaka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.