Naslovne strane za sredu, 8. jul 2020. godine

Dnevni listovi izdanja za sredu, 8. jul 2020. godine na naslovnim stranama pišu o najavljenim merama predsednika Srbije Aleksandra Vučića u borbi protiv korona virusa u Srbiji i protestu ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

ALO – Vučić najavio nove mere „Policijski čas od petka do ponedeljka“.

BLIC – Miran gradjanski protest se pretvorio u nerede „Ekstremisti poveli upad u Skupštinu, sukobi celu noć“, piše list. „Korona sad duže traje i ima više simptoma“, srpski medicinski stručnjaci o korona virusu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za vikend ponovo zabrana kretanja“, o najavljenoj meri u borbi protiv korona virusa. „Da bismo izbegli sudar gripa i korone, moraće da bude vakcinisano dva miliona ljudi“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS – „SPC da ne lovi veštice nego da podržava pravdoljubivost“, o napadu Srpske pravoslavne crkve na list Danas. „Ponovo policijski čas za vikend“, o novom policijskom času koji je najavio Aleksandar Vučić.

INFORMER – Piše da je virus sve opasniji „Korona ubija više nego ikad, Vučić mora da vrati policijski čas“. Grci traže „Otvorite granice za Srbe“.

KURIR – Vučić o novim merama „Policijski čas“. List ocenjuje da se na RTS desila bruka „Bujoševiću odbili prijavu za direktora samo zato što se nije potpisao“.

POLITIKA – „Bitku protiv korone izgubilo još 13 ljudi“, o preseku stanja epidemije korona virusa objavljenog u utorak. „Vučić: Najteži udar oko 1. novembra“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novom talasu epidemije korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – Viru udara na najmladje „Osmoro dece sa upalom pluća u Mišoviću“. Hoće Srbiju u EU „Makronov plan za Srbiju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.