U trendu

Naslovne strane za sredu, 9. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o pravosnažnoj presudi koja je u Hagu izrečena bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, uz kaznu doživotnog zatvora zbog genocida i zločina protiv čovečnosti nad nesrbima tokom rata u BiH.

ALO – List piše o istrazi koja se vodi protiv vodje kavačkog klana Radoja Zvicera „Zvicer lociran u Južnoj Africi!“. O izricanju presude Ratku Mladiću u Hagu „Tajna Mladićevog prstena“.

BLIC – O presudi u Hagu pod naslovom „Mladiću potvrdjena doživotna robija“. List navodi da je „FBI pratio sve poruke naših kriminalaca“.

VEČERNJE NOVOSTI – O presudi Ratku Mladiću „Doživotna“ uz podnaslov „Žalbe nisu ni pročitali“.

DANAS – Intervju sa predsednikom Crne Gore Milom Djukanovićem „Rusija koristi Srbiju za neprijateljstvo prema Crnoj Gori“. List donosi dosad neobjavljene pesme kantautora Djordja Balaševića, pod naslovom „Rodiću se ja opet“.

INFORMER – O izricanju presude u Hagu „Mladić zauvek srpski heroj!“. List piše o pozivu lekara za imunizaciju protiv korona virusa „Vakcina štiti i od indijskog i od afričkog soja korone!“.

KURIR – „Nemojte da nam dirate živu ranu!“, o izricanju pravosnažne presude Ratku Mladiću u Hagu.

POLITIKA – List prenosi izjavu italijanskog advokata „Tartalja: Kucnuo je čas za tužbe protiv NATO-a“.

SRPSKI TELEGRAF – „Mladić preko prstena posalo tajnu poruku Amerikancim

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.