U trendu

Naslovne strane za subotu, 11. decembra 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za subotu, 11. decembar najviše pišu o gradjanskim protestima koji su najavljeni za subotu, o podizanju optužnice i puštanju iz pritvora bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović, o korona virusu i o drugim temama.

ALO – O uvodjenju novih antikovid mera „Na slavu samo s kovid propusnicom“. O istragama u slučaju organizovanog kriminala „70 miliona evra Velja i Mesar sakrili u bitkoinima“.

BLIC – „Šta je nevidljivi omikron i kad stiže“ list piše o novom soju korona virusa koji još nije registrovan u Srbiji. „Digitalno nasilje trend medju mladima“, istraživanje o rasprostranjenosti digitalnog nasilja.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o podizanju optužnice i ukidanju pritvora bivšoj državnoj seretarki u MUP-u Dijani Hrkalović „Optužena za trgovinu uticajem“. „Japanci ulažu 250 miliona evra“, o početku gradnje fabrike japanskih investitora u Novom Sadu.

DANAS – „Protesti dok Rio Tinto ne bude oteran iz Srbije“, o najavama iz Ekološkog ustanka, organizatora protesta koji su zakazani za subotu. List piše o Izmenama Zakona o eksproprijaciji koje su bile povod za proteste gradjana „Eksproprijacija ni na nebu ni na zemlji“.

INFORMER – List pod naslovom „Preti novi rat“ piše da je sukob SAD i Rusije „sve žešći“. O samoubistvu popularne jutjuberke „Sav užas interneta“. O uspesima fudbalskog kluba Crvena zvezda i tome da je 35. na listi UEFA „Zvezda opet sila“.

KURIR – Pod nasovom „Surovo“ list piše o samoubistvu jutjuberke Kristine Djukić i internet nasilju, i navodi da je svaki četvrti tinejdžer žrtva terora na društvenim mrežama.

NOVA – O protestima gradjana koji su najavljeni za subotu „Danas blokada Gazele u 14 sati, najavljeni protesti u 40 gradova“. O podizanju optužnice protiv bivše državne sekretarke u MUP-u „Dijana Hrkalović optužena za trgovinu uticajem“.

POLITIKA – „Šta se sve menja u izbornim zakonima“, list piše o promenama zakona u toj oblasti. O sednici Skupštine Republike Srpske „Započet proces vraćanja nadležnosti sa BiH“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da Bela kuća ima novu strategiju prema Srbiji i Republici Srpskoj „Ovako će lomiti kičmu vlastima u Srbiji i Srpskoj“. O nasilju na internetu „Baka Prase priveden zbog samoubistva devojke“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar