U trendu

Naslovne strane za subotu, 11. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o najavljenoj sednici Kriznog štaba, epidemiološkoj situaciji u Srbiji, današnjem ekološkom protestu u Beogradu i drugim društvenim i ekonomskim temama.

BLIC – List piše o tome da se povećava broj škola koje prelaze na onlajn nastavu, „Sve više škola na onlajn nastavi. „Ubistva najavljuju preko oglasa, grafita i čitulja“, list piše da kriminalci iz zatvora komanduju klanovima.

VEČERNJE NOVOSTI – O slučaju Miroslava Mike Aleksića, „Mika pušten posle 237 dana, nosi nanogicu“. O uvodjenju kovid propusnica u Srbiji: „Kafedžije podržavaju uvodjenje propusnica“.

ALO – „Ćuta priziva nasilje, namešta sebi batine“, uoči današnjeg protesta ekoloških organizacija, list tvrdi da aktivisti žele da insceniraju incidente. Specijal povodom 20. godišnjice napada na Kule bliznakinje „Dan koji je promenio svet“.

DANAS – „U aprilu ćemo se veseliti ili nastaviti da plačemo“, kaže arhitekta Dragoljub Bakić. O novim epidemiološkim pravilima koje će od ponedeljka važiti u školama u Srbiji:“Maske obavezne za nastavnike i učenike“.

INFORMER – „Svesrpsko svetilište u Jasenovcu“, o zajedničkoj najavi predsednika Vučića i patrijarha Porfirija o izgradnji memorijalnog centra u Donjoj Gradini. „Antivakseri traže vakcinu čim im neko blizak umre“, o porukama gradjana koje se objavljuju na društvenim mrežama.

KURIR – „Teror ne prestaje“, o poslednjem incidentu nad Srbima na KiM, ovog puta u Orahovcu. List tvrdi i da su članovi grupe Veljka Belivuka, pre ubistva jedne od žrtava prvo tražili da im prepiše plac.

POLITIKA – List piše: „Ratno bratstvo pripadnika srpske i bugarske vojske“. „Više od 6.000 zaraženih, danas zaseda Krizni štab“, najava sednice Kriznog štaba Vlade Srbije zbog porasta broja novozaraženih od korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „U zemljama sa 70 odsto vakcinisanih bolnice prazne“, izveštaj iz Francuske o dometima borbe protiv korona virusa. „Milo sa prostitutkom ucenjuje srpskog ministra“ list piše da crnogorske bezbednosne službe vrše pritisak na člana Vlade Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.