Naslovne strane za subotu, 12. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za subotu, 12. decembar najviše pišu o epidemiji korona virusa, o očekivanim merama za njeno suzbijanje kao i o planovima za nabavku vakcina, o sahrani pevača Džeja Ramadanovskog i o drugim temama.

ALO – „Oštrije mere od ponedeljka“, list piše o velikom pritisku na zdravstveni sistem. „Toma nadrljao zbog Zorane“, list navodi da je novi ministar saobraćaja i infrastrukture Momirović samo zatekao nesredjeno stanju u tom ministarstvu.

BLIC – „Svetska trka – ko će nabaviti više vakcina“, list piše o pokušajima zemalja širom sveta da pre drugih nabave vakcinu protiv korona virusa. O pevaču Džeju Ramadanovskom „Pamtio je nemaštinu, a postao najsjajnija zvezda“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiji korona virusa u Srbiji „U bolnice samo ko mora na kiseonik“. List piše o sahrani pevača Džeja Ramadanovskog „Džeja ispratilo 50 violina uz Nedelju“.

DANAS – „Policijski čas za novogodišnju noć“, list piše o merama u borbi protiv epidemije korona virusa. Intervju sa smenjenom direktorkom šabačkog pozorišta „Milena Bogavac: Izabrala sam da budem smenjena“.

INFORMER – U tekstu „Rusija je napravila supervakcinu“ se navodi da je treće medicinsko rešenje koje dolazi iz Rusije najbolja do sada, da je ta vakcina efikasna i protiv eventualnih mutacija kororna virusa. „Bolje odložite slavu i doček nego da vam dolaze na zadušnice“, kaže dr Vladimir Arsenijević.

KURIR – „Ruska vakcina spas za Srbiju“, list navodi da „Sputnjik V“ vakcine ima dovoljno i za izvoz. „Gradjani žale baka Coku iako je ubica“, list piše o samoubistvu žene koja je ubila investitora koji je vršio pritisak na nju.

POLITIKA – O merama koje bi od početka naredne sedmice mogao doneti Krizni štab za suzbijanje epidemije korona virusa „Ulaz u zemlju uz negativan PCR test ili karantin“. „Trećini porodilja zakon i dalje umanjuje primanja“, o aktuelnom zakonodavnom rešenju za porodilje u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Džeja ispratili jecaj i violine“, list piše o sahrani pevača u Aleji zaslužnih gradjana. „Radoš Bajić u bolnici zbok korone“, list navodi da je glumac i reditelj zbog narušenog zdravlja zbrinut u medicinskoj ustanovi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.