U trendu

Naslovne strane za subotu, 16. oktobra 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 16. oktobra, pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, privodjenju na saslušanje bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, o smrti glumca Marka Živića, kao i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Vučić oči u oči s Putinom“, o tome da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarti u Moskvi s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. O državnoj sekretarki MUP-a „Uhapšena Dijana Hrkalović zbog uklanjanja dokaza o ubistvu“.

BLIC – O epidemiji korona virusa list najavljuje istraživanje „Koliko su deca ugrožena delta sojem“. O hapšenju državne sekretarke MUP-a „Dijana Hrkalović privedena na saslušanje zbog ubistva na šinama“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa premijerkom Anom Brnabić pod naslovom „Vučićevoj Srbiji se ne postavljaju ultimatumi“. Intervju sa ambasadorom SAD u Srbiji Entonijem Godfrijem „Srbi imaju detektor za folirante“.

DANAS – O podacima Republičkog zavoda za statistiku „Sad ‘samo’ pola gradjana Srbije jedva krpi kraj s krajem“. O smrti glumca Marka Živića „Glumac čije su oči u drugom budile dete“.

INFORMER – „Uhapšena Dijana“, o pritvoru koji je odredjen bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović. „‘Škoda’ otvara fabriku u Srbiji“, o planovima češke kompanije.

KURIR – O hapšenju bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović „Pala Dijana“. List piše i da će predsednik Srbije razgovarati o gasu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „Vučić s Putinom u Moskvi 25. novembra“.

POLITIKA – Intervju sa direktorom Sekretarijata energetske zajednice Janezom Kopačem pod naslovom „Nije bitno da li je gas ruski, njime treba slobodno da se trguje“. Izjava šefa srpske diplomatije Nikole Selakovića na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija „Na KiM je neophodno medjunarodno prisustvo“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o ubistvu tročlane porodice iz Aleksinca „Ubica Djokića se krije u Beogradu. O novom ambasadoru SAD u Srbiji Kristoferu Hilu „Režirao bombardovanje sad lomi Aleksandra Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar