U trendu

Naslovne strane za subotu, 18. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za subotu, 18. septembar, najviše pišu tome da je više opozicionih stranaka napustilo dijalog s vlasti uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta o poboljšanju izbornih uslova, o situaciji sa epidemijom korona virusa i o drugim temama.

POLITIKA – „Deo opozicije napustio medjustranački dijalog“, o napuštanju dijaloga sa vlasti o poboljšanju predizbornih uslova od strane dela opozicije. „Od 30 okruga u Srbiji, samo u šest škole rade uobičajeno“, list piše o uticaju epidemiološke situacije na rad škola.

BLIC – Intervju sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom „Evropa mora da održi svoja obećanja na Balkanu“. „Kovid propusnice: Realnost ili ne“, list piše o najavama za uvodjenje kovid propusnica u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o situaciji u kovid bolnici u Batajnici „Nikad nije bilo teže, radimo i gutamo suze“. „Djilas hteo da ucenjuje i Evropu“, o odluci predsednika stranke Slobode i pravde (SSP) Dragana Djilasa da napusti pregovore sa vlasti uz posredovanje evroparlamentaraca u Beogradu.

ALO – „Velja Nevolja primao platu u Crnoj Gori“, o porukama koje je osumnjičeni za više zločina slao svojim saradnicima. Reakcije poznatih nakon smrti voditelja i kantautora Minje Subote u „Sa Minjom je otišlo i naše detinjstvo“.

DANAS – „Dragan Djilas: Ovo je farsa i nije način za postizanje dogovora“, o napuštanju medjustranačkog dijaloga lidera SSP. „Zdravstveni sistem pred pucanjem“, o pogoršanju situacije sa epidemijom korona virusa.

INFORMER – „Sezonski grip dolazi, preti haos ako se sudari sa koronom“, tvrde predstavnici medicinske struke. „Janković: Neću da kažem ko je spremao Vučićev infarkt“, o intervjuu koji je nedavno dao bivši ombudsman.

KURIR – Specijal o bandi pljačkaša „Sve o Pink panterima: Noćna mora za juvelire i zlatare“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „SPC mora da nestane zbog ova četiri razloga“, list piše o depeši ambasadora iz 2006. godine koju je objavio Vikiliks.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.