U trendu

Naslovne strane za subotu, 2. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 2. oktobar najviše pišu o epidemiji korona virusa, proizvodnji ruske vakcine Sputnjik V u Srbiji, kao i o nestaloj porodici iz Aleksinca.

ALO – Intervju predsednika Izvršnoj odbora Srpske napredne stranke Darka Glišuća „Neki u SNS imaju razloga za strah“. Obećanje vlasti „Penzije 440 evra do 2025.“

BLIC – O donacijama „Blic fondacije“ u tekstu „Aleksandar i Andjela dobiće novu kuću“. List predstavlja i analizu „Kako će se kretati epidemija korone“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Na izmaku snaga 10.000 medicinara“, list piše o pandemiji korona virusa navodeći da su „bolnice pune, vakcinacija i dalje stoji“. O nestaloj porodici iz Aleksinca u tekstu „Helikopteri u potrazi za Djokićima“.

DANAS – Pod naslovom „Zašto nema srpskog Sputnjika“ list piše o proizvodnji te ruske vakcine na Institutu za virusologiju „Torlak“. U intervjuu za list, viši saradnik Fondacije Džejmstaun iz Vašingtona kaže „Srbija najviše krši demokratske norme na Balkanu“.

INFORMER – Povodom filma o Tomi Zdravkoviću „Najtužnija scena iz ‘Tome’ je izmišljena“. O krizi sa tablicama „Kurti: Vučić bi nas zgazio“.

KURIR – Tekst reportera sa lica mesta „Srbi sa Kosmeta poručuju: Jarinje nikad neće biti granica“. O Tomi Zdravkoviću „30 godina posle legenda i dalje živi“.

POLITIKA – Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović u intervjuu za list kaže „Ozbiljan dijalog samo na skupštinskom koloseku“. List prenosi i izjavu člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika „Banjaluka će odbaciti sve što nije po Dejtonskom sporazumu“.

SRPSKI TELEGRAF – Intervju predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića „Dačić: Vučiću, hapsi lopove iz SPS i SNS“. Slučaj porodice Djokić za kojom se danima traga „Porodica iz Aleksinca oteta“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.