U trendu

Naslovne strane za subotu, 25. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 25. decembar 2021. godine, pišu o novom soju korona virusa, novoj vojnoj opremi Srbije, kućnom pritvoru za Darka Šarića kojem se sudi za šverc skoro šest tona kokaina, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše o tome da je Darko Šarić kojem se sudi za šverc kokaina u kućnom pritvoru „Šarić robija kod žene“. O vraćanju državne sekretarke Dijane Hrkalović u pritvor „Dijanu ponovo hapse“.

BLIC – O novoj varijanti korona virusa pod naslovom „Tri ključne stvari o omikron soju“. Intervju sa glumcem Ljubomirom Bandovićem „Mi Srbi smo udareni u glavu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „‘Ubica’ tenkova stigao u Srbiju“, o isporuci ruskog „Korneta“. List piše o bivšoj sekretarki MUP-a „Dijanu će vratiti u pritvor“.

DANAS – O upozorenju Instituta za javno zdravlje Batut o nedovoljnom broju vakcinisane dece MMR vakcinom „Kraj pandemije može biti početak epidemije“. Izjava lidera stranke Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića „Pretnje meni dolaze odakle i bager“.

INFORMER – „Omikron pet puta češće napada one koji su već preležali koronu“, piše list o novom soju virusa. Povodom predstojećih praznika „Deda Mraz za 10 dana zaradi više od 1.000 evra“.

KURIR – Pod naslovom „Omikron“, list prenosi izjavu državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja Mirsada Djerleka, o tome da Krizni štab razmatra da produži važenje kovid propusnica na 24 sata i to do kraja januara.

NOVA – O uticaju blokada saobraćajnica u Srbiji na rejting vladajuće stranke, pod naslovom „Podrška Vučiću u padu, 15 odsto manja nego što mu njegovi prikazuju“. List piše da će biti novog sudjenja za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac ukoliko se utvrdi ko je isekao snimak „Babiću, nisi se izvukao za nesreću na rampi“.

POLITIKA – „Protivoklopne rakete ‘kornet’ stigle u Srbiju“, prenosi list. O odluci o kućnom pritvoru Darku Šariću pod naslovom „Šarić na slobodi uz nanogicu“.

SRPSKI TELEGRAF – O državnoj sekretarki Dijani Hrkalović i istrazi koja se vodi protiv nje i ostalih osumnjičenih za različita krivična dela „Dijaninom načelniku otkrili tri stana i vilu sa bazenom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar