U trendu

Naslovne strane za subotu, 27. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. novembar 2021, pišu o sastanku srpskog i ruskog predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o novom soju korona virusa, zajedničkom izlasku dela opozicije na sledeće izbore, ali i o drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Ukleti put kod Umke“, piše list o saobraćajnoj nezgodi u blizini Beograda, gde su se sudarili autobus i kamion. List piše o procesu protiv glumca Dragana Bjelogrlića zbog napada na Predraga Antonijevića.

BLIC – List donosi tekst „Kako će izgledati brza pruga“ Beograd-Budimpešta. O novim vakcinama protiv kovida-19: „Do kraja godine iz Torlaka stiže 2,5 miliona ruskih vakcina“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sastanku Vučića i Putina u tekstu „Dogovor nam uštedeo 22 nove bolnice“. O puštanju u rad obnovljenog bloka 1 u termoelektrani Nikola Tesla „Ne moramo da uvozimo struju“. List piše: „Iz Afrike svetu preti najopasniji soj korone“.

DANAS – „Cena gasa u Srbiji ipak nije najniža“, piše list. O podizanju optužnice protiv glumca „Mediji pre Dragana Bjelogrlića saznali optužnicu“.

KURIR – List piše o slučaju ubijene tročlane porodice Djokić.

INFORMER – „U bolnice stiže 50.000 pilula protiv korona virusa“, o novom leku protiv kovida-19 u Srbiji.

NOVA – O zajedničkom izlasku dela opozicije na naredne izbore list piše „Djilas odredjuje nestranačkog kandidata za Beograd, a predsedničkog svi zajedno“. Intervju sa Sandrom Rašković-Ivić „Ponoševa reč je reč oficira, verujem da će dati doprinos kampanji“.

POLITIKA – O sastanku predsednika Srbije i Rusije u tekstu „Manipulacije sporazumom Vučić-Putin“. O dogovoru dela opozicije o zajedničkom izlasku na izbore „Djilas: Gradjani traže da izadjemo na izbore“. List donosi tekst sa poligona „Peskovi“ u tekstu „Akcija specijalaca Srbije i SAD“.

SRPSKI TELEGRAF – „Najopasniji soj korone već stigao u Evropu“, list piše o epidemiji korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar