U trendu

Naslovne strane za subotu, 28. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o predstojećim izborima i o situaciji sa korona virusom, a bave se i društvenim i sportskim temama.

ALO – „Otac i ćerka pali s 1,6 tona kokaina“, o velikoj zapleni droge u Crnoj Gori. „Veći minimalac u 2022“, nakon završetka pregovora u Socijalno-ekonomskom savetu.

BLIC – „Na kovid odelenjima najviše mladih od 20 do 40 godina“, o situaciji sa korona virusom. „Klima u Srbiji totalno podivljala“, o vremenskim prilikama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Izbegli ‘aždaje’, mirišu proleće“ o žrebu za nastavak evropskih takmičenja fudbalera Crvene Zvezde i Partizana. „Deda Djordju naš pasoš“, o tome da je dugogodišnji čuvar vojničkog groblja Zejtinlik u Solunu Djordje Mihailović (93) dobio pasoš Srbije.

DANAS – „Vučić će u kampanji igrati na prvu damu“ o tome da je Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije sve aktivnija u javnom životu. „Opozicija da razmisli o dva kandidata za predsednika“, politikolog Cvjetin Milojević o predstojećim izborima.

INFORMER – „Novi rat u Avganistanu“, predsenik SAD Bajden najavljuje odmazdu nakon napada u kojoj je poginulo preko 100 ljudi, medju kojima i 13 američkih marinaca. „Zvezda na Bragu, Partizan na Gent“, nakon žreba za UEFA ligu.

KURIR – U tekstu „Silovanje istorije“ tvrdi se da su nastavnici istorije imali obuku o korišćenju arhive Haškog tribunala za pisanje školske literature. Specijal „Kraj crvene imperije“ o slomu Sovjetskog saveza.

POLITIKA – „Izborni uspeh donose dela a ne uslovi“, predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić o predstojećim izborima. „Koliko će biti ‘ostalih’ na popisu stanovništva“. o predstojećem popisu.

SRPSKI TELEGRAF – List u tekstu „Počeo lov na Danila Vučića“ tvrdi da se pripremaju montirani snimci i fotografije za „kriminalizaciju“ predsednikovog sina.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.