Naslovne strane za subotu 28. novembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 28. novembar 2020. godine, pišu o pogoršanju epidemiološke situacije u zemlji, o tome kako će redovi gradjana tokom „Crnog petka“ uticati na epidemiju, o novom uputstvu za onlajn nastavu od ponedeljka, i o drugim temama.

ALO – „Crni petak će nas koštati 100.000 zaraženih“, o potencijalnim posledicama popusta u radnjama. „Srbin preko oglasa prodaje top“, list navodi da je užički advokat pokušao da za 500 evra proda oružje koje koriste borbeni avioni.

BLIC – Intervju s ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić „Nema čarobne formule, ceo svet, kao i mi, čeka vakcinu“. O sedmodnevnom pomenu patrijarhu Irineju „Sedam dana bez patrijarha“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Crni petak“ o redovima za kupovinu i o epidemiološkoj situaciji u vezi sa virusom korona.

DANAS – O pismu Udruženja lekara „Ujedinjeni protiv kovida“ epidemiologu Predragu Konu „Da li ste sada svesni posledica kašnjenja mera dvadeset dana“. Razgovor s istoričarkom Dubravkom Stojanović „Opozicija da napravi program za obnovu spaljene zemlje“.

KURIR – Razgovor sa epidemiologom Predragom Konom u „Cela Srbija je sada velika kovid bolnica“. Specijal za jugonostalgičare „Sve što treba da znate o Danu republike“.

INFORMER – „Zaraženo 2.434 lekara“, o situaciji unutar zdravstvenog sistema. „Krivokapić trećinu vlade u Crnoj Gori dao milovcima“, navodi da je od dvanaest ministarstava četiri pripalo kadrovima „direktno povezani sa Demokratskom partijom socijalista“.

POLITIKA – O epidemiološkoj situaciji u tekstu „Da li su rasprodaje važnije od života“.

SRPSKI TELEGRAF – „Šef policije heklerom štitio kavčane“, list navodi da je istaknuti policijski funkcioner čuvao vodju kriminalnog klana. „Sledi totalno zaključavanje Srbije“, ocenjuje se da se samo još rigoroznijim merama može sprečiti dalje širenje korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.