U trendu

Naslovne strane za subotu, 9. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 9. oktobar, najviše pišu o situaciji sa korona virusom i o predstojećim izborima, a bave se i društvenim i ekonomskim temema.

ALO – List piše o početku sudjenja vozaču koji je okrivljen za udes u kome je poginulo dete „Bahhati vozač s Karaburme ubio dete, a kaže da nije kriv“. O istrazi ubistva tročlane porodice iz Aleksinca „Djokići likvidirani iz osvete“.

BLIC – „Koliko traju antitela posle buster doze“, o tome kolika je zaštita kod onih koji su primili treću dozu vakcine. „Poskupljenja nas čekaju i u 2022. godini“, o situaciji na tržištu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sada ne lečimo ni od raka zbog nevakcinisanih“, o situaciju u Kliničko bolničkom centru „Dragiša Mišović“.

DANAS – „Država se odrekla prava na zaradu u Beogradu na vodi“, o izgradnji kompleksa Beograd na vodi. „Lidera naprednjaka ne može da pobedi niko iz bivšeg režima“, o stavovima predsednika Dveri Boška Obradovića.

INFORMER – List piše o epidemiji kovida 19 u Srbiji „Korona ubila još jednu trudnicu“.

KURIR – Pod naslovom „Misterija“ list piše o istrazi u slučaju ubistva tročlane porodice iz Aleksinca, a o početku sudjenja okrivljenom za udes u kojem je poginuo dečak „Sram te bilo“.

POLITIKA – „Počela trka opozicije za predsedničkog kandidata“, o kandidatima za predsednika medju opozicijom. „Izlazimo na izbore, dosta zamajavanja“, o stavu predsednika Dveri Boška Obradovića.

SRPSKI TELEGRAF – O saslušanjima u slučajima povodom istrage u slučaju poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ na kojem je uzgajana marihuana list piše „Spremali hapšenje Andreja da bi Vučić podneo ostavku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.