U trendu

Naslovne strane za utorak, 1. decembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, novim merama protiv širenja virusa korona, tužbama protiv banaka i o drugim temama.

ALO – „Brojimo mrtve a kafane rasprodate za doček“, o velikom interesovanju gradjana za novogodišnji provod i pored loše epidemiološke situacije.

BLIC – O novoj vakcini protiv kovida 19 koju je proizvela američka kompanija Moderna u tekstu „Gotova još jedna vakcina uspešna 94 odsto“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Katanac na radnje i kafane“ o zahtevu medicinskog dela Kriznog štaba za uvodjenje strožijih epidemioloških mera. O sudskom epilogu spornih obračuna troškova kredita pod naslovom „Prvo ročište protiv banaka tek 2022.godine“.

DANAS – Pod naslovom „Veliki broj obolelih prepušten sam sebi“ list navodi da zaraženi kovidom dolaze sve teže do lekara, kao i da u pojedinim bolnicama nema više mesta. „Prve vakcine najverovatnije dobrovoljcima“, kaže imunološkinja Emina Milošević.

KURIR – List piše: Održana sednica Kriznog štaba „Lekari tražili dodatno skraćenje radnog vremena kafića“.

INFORMER – „Djilas preti i voditeljki Dnevnika“, o tužbama koje je protiv novinara Pinka najavio lider Stranke slobode i pravde.

POLITIKA – „Ekstremisti grade kuće u spaljenom srpskom selu“, o objektima koje u mestu Svinjare na Kosovu finansira organizacija Katar čeriti koju neke države povezuju sa terorističkim krugovima u Siriji.

SRPSKI TELEGRAF – O mogućim novim merama za suzbijanje epidemije korona virusa u Srbiji u tekstu „Policijski čas od vikenda?“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.