Naslovne strane za utorak, 10. mart 2020. godine

Dnevna štampa na naslovnim stranama za utorak 10. mart najviše piše o tvrdnjama oca ubijene Tijane, Igora Jurića, da ima dokaze da i medju političarima u Srbiji ima pedofila, o drugom potvrdjenom slučaju korona virusa u Srbiji, kao i o situaciji u drugim zemljama u kojima je proglašena epidemija.

ALO – „Slavni političar snimljen kako seksualno zlostavlja dete“, list prenosi izjavu Igora Jurića, oca ubijene Tijane Jurić.

BLIC – „Kinez u Beogradu zaražen virusom korona“, o drugom potvrdjenom slučaju u Srbiji. Pod naslovom „Jelenina sestra srušila Zoranovu odbranu“, o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kinez je drugi zaražen koronom“, o novom slučaju zaraze u Srbiji. Srpska radikalna stranka izlazi pred birače sa starim timom, „Šešeljevi bez Jutke“.

DANAS – Gradonačelnik Paraćina Saša Paunović „Korektno bi bilo da SZS ne propagira bojkot u Paraćinu“. „Cela Evropa je desničarski nastrojena“, smatra reditelj Kosta Gavras, počasni gost 48. Festa.

INFORMER – „Italija u haosu zbog korone“, list piše o situaciji sa epidemijom. „Imam snimke političara pedofila“, list prenosi izjavu Igora Jurića.

KURIR – „Kinez zaražen koronom u Beogradu“, list piše o drugom slučaju korona virusa u Srbiji. „Brnabićeva, Vučević i Nedimović u trci za premijera“, o kvotama u kladionicama uoči izbora u aprilu.

POLITIKA – „Pad cene nafte pokosio Volstrit“, list piše da je zabeležena najniža vrednost barela od 1991. godine. „Obustavljena sva putovanja van zemlje za osnovce i srednjoškolce“, o merama predostrožnosti zbog korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „Država će pomoći da ‘Krušik’ opstane“, list piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovoj fabrici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.