Naslovne strane za utorak, 12. januar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 12. januar 2021. godine najviše pišu o početku vakcinacije protiv korona virusa, o poplavama u Srbiji, drugom polugodištu u školama u Srbiji.

ALO – O tome koliko se gradjana Srbije odazvalo na poziv za vakcinaciju protiv korona virusa „Pomama za vakcinama“. O vremenskim uslovima „Posle snega stiže mraz“.

BLIC – „Opet blokirano sudjenje za paljenje kuće novinara“, piše list povodom zahteva za izuzeće sudije koji je podnela odbrana okrivljenog bivšeg predsednika Opštine Grocka Dragoljuba Simonovića. „Nekoliko stotina kuća poplavljeno na jugu Srbije“, o šteti posle obilnih padavina.

VEČERNJE NOVOSTI – O stavu Sinoda Srpske pravoslavne crkve povodom izjava vladike diseldorfskog „Grigorijeva izjava nema veze s Hristom“. „Prva tužba protiv NATO zbog bombi s uranijumom“, o postupku koji je pokrenut pred srpskim pravosudjem. O početku prijave za vakcinaciju protiv korona virusa pod naslovom „Kako da se prijavite za vakcinu“.

DANAS – „Veliko ratno ostrvo nova žrtva vlasti Beograda“, o najavi raspisivanja tendera za izradu prethodne studije opravdanosti sa generalnim projektom izgradnje izvorišta podzemnih voda. O poplavama u Srbiji pod naslovom „Poplave na jugu, u Sjenici – mrak“.

INFORMER – Pod naslovom „Kako da se prijavite za vakcinu“, list piše o kampanji vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji.

KURIR – „Kako da odaberete pravu vakcinu“, o vakcinaciji protiv korona virusa. Pod naslovom „Poplave“ list piše o šteti koju je izlivanje reka nanelo na jugu Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.