U trendu

Naslovne strane za utorak, 15. septembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 15. septembar, najviše pišu o odluci Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa da povratnici iz inostranstva budu pod nadzorom, a bave se i mogućnostima za formiranje vlasti u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora i drugim temama.

BLIC – „Povratnici iz inostranstva od petka pod nadzorom“, o novim merama zbog epidemije korona virusa. List piše o tome šta se predvidja za djačka putovanja koja su već plaćena „Novac za ekskurzije se vraća ili ostaje za proleće“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci Vladinog kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa da gradjani koji dolaze iz rizičnih zemalja od 18. septembra u roku od 24 sata moraju da se jave u kovid ambulante „Sa granice pod nadzor“. O najavama za formiranje vlasti nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori „Pečat na volju naroda, DPS ide u opoziciju“.

DANAS – „Policija je za sat mogla da identifikuje batinaša“, o slučaju prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu. „Zelenović: Podneli smo krivične prijave za kradju izbora“, list prenosi izjavu gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića o ponovljenim izborima u Šapcu.

POLITIKA – „Sa granice pravac u kovid ambulantu“, o novim pravilima koja će za srpske gradjane važiti od 18. septembra nakon povratka iz rizičnih zemalja. „Minimalac će u 2021. biti 32.126 dinara“, o povećanju minimalne cene zarade u Srbiji. „U studentske domove već stiglo oko 5.500 akademaca“, o povratku studenata u domove pred početak akademske godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.