U trendu

Naslovne strane za utorak, 16. novembra 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 16. novembra, najviše pišu o plasmanu fudbalera Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru, a bave se korona virusom i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „EU priznala naše kovid sertifikate“, o odluci koja stupa danas na snagu. Povodom plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na svetsko prvenstvo u Kataru posle pobede nad Portugalom, list citira selektora Dragana Stojkovića Piksija „Nisam gledao poslednja četiri minuta“.

BLIC – „Fenomen Piksi“ o uspehu fudbalske reprezentacije Srbije. „Borba za život devojčice (16)“ o posledicama korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Piksijevi ‘orlovi’ će tek leteti“, o uspehu fudbalske reprezentacije Srbije.

DANAS – „Sukob oko murala Mladiću neće stati“, o dešavanjima zbog murala Ratku Mladiću u centru Beograda. „Javne ličnosti ne žele na izborne liste“, o predstojećim izborima. „Mobilni operatori skuplji u Beogradu nego u regionu“, o cenama telekomunikacionih usluga.

INFORMER – O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru „Uzmi, Piksi, svetsku titulu“. O epidemiji korona virusa „Delta plus soj korone neće preživeti bez vakcine“.

KURIR – Pod naslovom „Bogovi“ piše o plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru.

NOVA – „Američkim lobistima skoro dva miliona dolara iz Srbije“, o tome ko zastupa interse države u SAD i ko to plaća.  „Piksi je vratio fudbal u Srbiju“, o uspehu fudbalske reprezentacije Srbije.

POLITIKA – „EU priznala srpske kovid sertifikate“, o  odluci EU u vezi kovid sertifikata iz Srbije. O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru „Selektorova mundijlska vizija“.

SRPSKI TELEGRAF – O odluci Evropske unije kojom su priznati sertifikati iz Srbije „Po celoj Evropi sa srpskim kovid propusnicama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar