Naslovne strane za utorak, 26. januar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. januar 2021. godine pišu o virusu korona, vakcinaciji, o odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke osudjenog zbog nedozvoljenih polnih radnji, o bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović koja je ispitivana u vezi s aferom prisluškivanja predsednika Srbije i drugim temama.

ALO – „Vakcina ubija i engleski soj“, list piše o novim sojevima korona virusa i o efikasnosti vakcina. O slučaju seksualnog zlostavljanja u beogradskoj školi glume „Milena progovorila zbog zlostavljane devojčice“.

BLIC – O odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke zbog nedozvoljenih polnih radnji „Jutka je iza rešetaka“. O vakcini protiv korone „Šta da radite posle prve doze vakcine“.

VEČERNJE NOVOSTI – O novim sojevima virusa korona „Mutanti iz Afrike i Brazila slabe moć vakcine“. Najavljuju otkrivanje spomenika Stefanu Nemanji „Predsednik skida plašt sa Nemanje“.

DANAS – Pišu da je potvrdjeno da je prvi smrtni slučaj od virusa korona u Evropi bio u Srbiji 5. februara „Korona je tu još od novembra 2019.godine“. O napadima na javne ličnosti koje su primile vakcinu protiv kovida-19 „Hajka na vakcinisane da se prodaju Vučiću“.

INFORMER – „Zbog novog soja korone nema popuštanja mera“, o odlukama kriznog štaba za borbu protiv virusa. O slučaju seksualnog zlostavljanja u školi glume u Beogradu „Većina Mikinih zlodela zastarela“.

KURIR – List na naslovnoj strani najavljuje intervju s austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom „Srbija je pokazala da je moguće sprovesti hrabre reforme“.

POLITIKA – o epidemiji virusa korona i vakcinaciji „Svetsko tržište vakcina u epizodi ‘ko da više'“. Intervju sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem „Godina podmladjivanja srpske diplomatije“.

SRPSKI TELEGRAF – O slučaju prisluškivanja predsednika Srbije list piše „Dijana u vilu dovodila sudiju i mafijaše“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.