U trendu

Naslovne strane za utorak, 26. maj 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. maj 2020. godine najviše pišu o novim bezim testovima na korona virus, o državnoj pomoći od 100 evra gradjanima i o potezima američkog predsednika Donalda Trampa.

ALO – „Brzi test na koronu 1.200 dinara; drugi talas ne možemo izbeći“, o izjavama epidemiologa.

BLIC – Epidemiolog Predrag Kon o daljim merama protiv korone „Maske će možda biti obavezne, švedski model nije dobar“. „Tramp traži od Grenela da što pre reši Kosovo“, o pojačavanju pritiska sa američke strane.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o tome da će specijalni izaslanik za Kosovo i privremeni šef svih američkih tajnih službi Ričard Grenel nakon povlačenja s mesta ambasadora u Nemačkoj više vremena posvetiti Kosovu „Posle pruge rešava i ZSO“.

DANAS – „Za 100 evra masovno se prijavili i gastarbajteri“ glavni je tekst na naslovnoj ovog dnevnika. Autorski tekst lidera „Dveri“ Boška Obradovića o štrajku gladju „11 zaključaka za 11 dana razmišljanja“.

INFORMER – „Korona se na jesen sigurno vraća, virus je jači nego ikad“, o navodima epidemiologa Predraga Kona i Darije Kisić Tepavčević.

KURIR – O epidemiji korona virusa u Zaječaru list piše pod naslovom „Zaražene pustili kući“.

POLITIKA – List piše o tome kako će izgledati turistička sezona „Prvi srpski turisti kreću na grčke obale 20. juna“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Djilas i Šolak kupuju ‘Danas’ „, list piše da te dnevne novine kupuju lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas i suvlasnik kablovske mreže SBB Dragan Šolak za dva miliona evra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.