U trendu

Naslovne strane za utorak, 30. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 30. novembar najviše pišu o pojavi novog soja korona virusa i očekivanim protivepidemijskim merama, o protestima protiv Zakona o eksproprijaciji i o drugim temama.

ALO – „Zagonetna smrt poznatog kragujevačkog biznismena i sportiste „Vlada Srce se ubio u restoranu“. O koroni: „Nemačka puca zbog sve više zaraženih“.

BLIC – O uslovima za putovanje u EU zbog epidemije korona virusa: „Tri uslova da nas EU skine sa crvene liste“. List piše o navodnim malverzacijama na Univerzitetu u Nišu „Gde su pare, tu je i rektor Antić“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Omikron šalje djake na odmor?“, list piše o pojavi novog soja korona virusa i najavama novih protivepidemijskih mera. O gradnji obilaznice na auto putu Preljina – Požega koju je obišao predsednik Srbije: Aleksandar Vučić „Čačak važno čvorište“.

DANAS – Povodom dogadjaja na protestu u Šapcu „Šabačke SNS falange imaju političku zaštitu“. O pojavi portala na kome gradjani mogu da glasaju kog kandidata opozicije žele na predsedničkim izborima „Nije poznat autor glasanja za predsedničkog kandidata“.

NOVA – List piše o tome šta je sporno u Zakonu o eksproprijaciji zbog koga su organizovani protesti u više gradova u Srbiji „Vlast za pet dana može da vam otme imovinu“. Intervju sa Draganom Milovanovićem – Crnim, koji je bio priveden prilikom protestva u Šapcu „Zakačila me kašika bagera, pao mi je mrak na oči“.

INFORMER – „Zlo batinaš zaposlen u firmi kod Čumeta i Keljmendija“, piše list o sukobu na subotnjem protestu. „Baka Prase kandidat za predsednika“, naslov teksta o poznatom jutjuberu.

KURIR – List piše sa su basnoslovne plate u Fudbalskom savezu Srbije „Lova do krova“. Pod naslovom „Rusalje“, serijal o sujeverju u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je nastao supervirus „Spojili se HIV i korona“. O protestima – „Vučiću i Srbiji spremaju krvavi bolivijski scenario“.

POLITIKA – „Na aerodromu spremne mere za borbu protiv omikrona“, o merama protiv novog soja korona virusa. List piše i o odlukama Skupštine grada pod naslovom „U Beogradu bez povećanja poreza na imovinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar