Naslovne strane za utorak, 6. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 6. jul, pišu o novom talasu epidemije korona virusa, o budućoj fabrici u Staroj Pazovi i statusu Istraživačke stanice Petnica.

ALO – O snimanju novog filma o istoriji Srba, „Posle Dare stiže Oluja“.

BLIC – „Četvrti talas korone već počeo“ – list navodi mogućnost da se uvedu nove protivepidemijske mere.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Vukov alibi Grčkoj da prizna Kosovo“, list piše da se ministar spoljnih poslova Grčke poziva na presudu Medjunarodnog suda pravde iz 2010. godine. O budućoj fabrici u Staroj Pazovi: „Posao za 500 ljudi“.

DANAS – Izjava bivšeg pomoćnika ministra prosvete Milovana Šuvakova: „Promena statusa bi Petnicu učinila lakim političkim plenom“. O odlasku Srete Malinovića iz Demokratske stranke: „Lični razlozi ili nedostatak podrške“.

INFORMER – O korona virusu, „Grčka vraća policijski čas i maske?“. List prenosi, „1.700 evra biće prosečna plata u fabrici MTU u Pazovi“.

KURIR – O pojavi nove varijante korona virusa u Srbiji, „Delta soj, mladi bi morali obavezno da se vakcinišu ako želimo da uništimo virus“. O povlačenju predloga autentičnog tumačenja, „Povraćaj novca od banaka može da traži čak 150.000 gradjana“.

POLITIKA – „Porodica strahuje za Rista Jovanovića“, uhapšenog na Kosovu, piše list. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „U drugom kvartalu moguć rast od 15 odsto“.

SRPSKI TELEGRAF – O slučaju bivšeg vodje navijača Partizana Veljka Belivuka, „Spisak grobara koje Velja vodi iz zatvora“. List piše, „Putin upozorio: Počinje napad na Srbiju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.