U trendu

Naslovne strane za utorak, 8. decembar 2020. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 8. decembar 2020. pišu o epidemiološkoj situaciji, o smrti glumca Tihomira Tike Arsića i pevača Džeja Ramadanovskog, o tome kako je Er Srbija došla pred stečaj i o drugim aktuelnim temama.

POLITIKA – „Virus korona u Srbiji odneo 2.005 života“ piše list. „Od 2021. godine rok za otplatu keš kredita šest godina“ o tome da period za otplatu novih zajmova neće biti produžen.

ALO – „Džeja smrt sprečila za završi knjigu“, preminuli pevač Džej Ramadanovski nameravao da napiše knjigu o svom životu. List pod naslovom „Deda (72) uhapšen sa 220 kilograma droge“, piše o zapleni u selu Prosek kod Niša.
BLIC – O korona virusu koji ne slabi list piše „Ljudi, nije vreme za proslave i dočeke“. Prenose izjavu medicinske sestre Opšte bolnice Valjevo Branke Matić „Najteže je kad nas pacijenti pitaju da li će preživeti“.

VEČERNJE NOVOSTI – O upravo smenjenom direktoru crnogorske policije Veselinu Veljoviću „Gaji klanove, a Srbe naziva okupatorima“.

DANAS – „Kako je Er Srbija došla pred stečaj“ o minusu od 200 miliona evra u kome je ta kompanija. Pišu i da je u nekim državama počela imunizacija protiv korone „Vakcinacija kao maraton, a ne sprint“.

INFORMER – „Koliko će tačno biti veće plate Vojsci, policiji, zdavstvu…“ o najavama države. List navodi – najzad dobra vest „Radja se više beba“.

KURIR – „Milu uzmaju ‘majbah’ od 650.000 evra“, list piše o potezu nove vlasti Crne Gore prema njenom predsedniku Milu Djukanoviću. Otišao legendarni glumac – „Umro Tika Arsić“.

SRPSKI TELEGRAF – Šef socijalista ministarki Zorani Mihajlović- „Dačić: Zorana da ti nije Vučića ne bi imala ni tri odsto“. „Kon: U karantin mora svako ko dodje u Srbiju“, razgovor sa epidemiologom Predragom Konom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.