„Neka smanji filere“: Megan Markl kritikuju zbog izgleda (video)

Megan Markl se bez posebne najave pojavila u CNN-ovoj emisiji Heroes kako bi odala počast ljudima koji su pomogli u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Ovo je prvo pojavljivanje supruge princa Harija nakon što je pre nekoliko nedelja sa javnošću podelila bolno iskustvo o spontanom pobačaju.

Vojvotkinja od Saseksa zahvalila se pojedincima koji su pobrinuli da zadovolje najosnovnije potrebe pojedinaca tokom teških vremena, a godinu na izmaku nazvala je izazovnom.

„Videli smo dobro u ljudima, u našim komšijama i celim zajednicama koje su se ujedinile kako niko ne bi bio gladan“, rekla je Megan i dodala:

„Videli smo kako se zajednice udružuju i preduzimaju mere. Kad su se dečji programi za ručak zaustavili, videli smo kako su se naši susedi pobrinuli da ta deca dobiju potrebnu hranu. A kad oni koji su bolesni nisu mogli da napuste svoje domove, mi smo se pojavili da im dostavimo potrebnu hranu na kućni prag“, rekla je.

„Znamo vrednost hrane – kao ishrane, kao životnog izvora – i u kriznim trenucima toplina obroka može biti utešna poput preko potrebnog zagrljaja, posebno u nedostatku ljudskog kontakta zbog socijalnog udaljavanja koje svi mi doživljavamo“, zaključila je Mehan.

Inače, ona i princ Hari volontirali su u nekoliko dobrotvornih organizacija na području Los Anđelesa. U aprilu su stanovnicima grada isporučivali obroke kroz projekt Angel Food, a neki smatraju da je upravo zato najviše govorila o hrani.

Ipak, dok jedni u komentarima hvale Megan i njen govor nazivaju „govorom buduće kraljice“, drugi smatraju da je dvolična i da samo radi na svojoj promociji. Takođe, komentarisali su i njen svež izgled pripisujući ga osvetljenju i botoksu.

„Treba da smanji filere, pre nego što je ljudi počnu da je zovu Plastična princeza“, „Nežne boje, svetlosni efekti, šminka, odeća – pokušavaju da naprave da izgleda blago“, „Govori o sebi. Ona i Hari iskoristili su dobrotvornu organizaciju kao priliku za fotografisanje, dostavljajući nekoliko obroka bolesnima. Priča o sebi… Opet! Neverovatno“, „Tako je smešna. Sve što radi je poput lažnog filma“, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.