U trendu

Novim letom iz Kijeva do odmora u Srbiji

BEOGRAD – Ukrajinska kompanija „SkyUp Airlines“ saobraća od danas na relaciji Kijev-Beograd-Kijev, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i petkom, saopštio je turistički savez Srbije.

Uspostavljanje direktnog leta između Ukrajine i Srbije je idealna prilika za jačanje promotivnih aktivnosti i povećanje turističkog prometa iz ove zemlje, oslabljenog usled pandemije korona virusa, saopšteno je iz ove organizacije.

TOS navodi da će biti i domaćin grupi novinara, blogera i organizatora putovanja iz Ukrajine, koji u našu zemlju stižu prvim letom kompanije „SkyUp Airlines“.

Tokom trodnevnog boravka, gosti će imati priliku da se upoznaju sa ponudom srpske prestonice, kao i sa lepotama Donjeg Podunavlja, saopšteno je iz TOS-a.

Gosti će obići lokalitete poput Lepenskog Vira i Golubačke tvrđave, a tokom posete Kladovu, za njih će biti organizovano krstarenje Đerdapskom klisurom.

Kako navodi TOS, na ovaj način treba da se privuče veća medijska pažnja ka Srbiji kao bliskoj i zanimljivoj destinaciji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.